Soul Dance

Met trots en een blij hart wil ik je kennis laten maken met mijn nieuw initiatief:
Soul Dancebanner formaat wordpress

Naast het een-op-een begeleiden van mensen, verzogen van workshops en spirituele avonden voor meer zielsintegratie is mjjn passie al mijn hele leven dansen van binnenuit.

Dansen maakt blij, is gezond en verminderd stress zoals wetenschappelijk is aangetoond.

Kijk op:  www.soul-dance.nl

achterkant flyer rgb

Wil je graag mee doen, maar weerhouden jou fysieke belemmeringen?

Schoom niet mij te mailen en geef je behoefte en je klachten aan, zodat ik advies kan geven over de mogelijke opties.

Optie van mogelijkheden:
Een Body Alignment Scan met SoleYoga traject als voorbereiding op de groepsles of alleen een Scan en als de lessen genoeg support geven, zo houden of alsnog later een SoleYoga traject volgen voor extra persoonlijke begeleiding en support om de houdingsklachten te verbeteren.

Dus, heb je fysieke houdingsklachten, maar zou je graag in een groepsverband willen bewegen met gerichte oefeningen voor klachtvermindering en meer souplesse,
mail me dan, zodat ik je op de hoogte kan houden van de ontwikkelingen.

Want:
Ik wil na de zomer SoleYoga lessen starten voor mensen zoals jij!
Deze lessen zijn rustiger van aard en zullen gericht zijn op het spelenderwijs versterken van je algehele welzijnsgevoel, lichaamsbewustwording door mindful te bewegen en de juiste spieren te bewegen voor een effectief resultaat m.b.t. het doel om slijtage te beperken en te verminderen. Je leert ‘bewegenderwijs’ en traint je lichaam met aandacht. In een gezellige sfeer waarbij we ook veel partner oefeningen doen exploreer je een natuurlijke houding en gezonde manier van lopen vanuit je oorspronkelijke lichaams- en energetisch blauwdruk.

Wat is echte souplesse, hoe verbeter je jouw houding bij dagelijkse karwijtjes, hoe sta je effectief uit een lage stoel op zonder helemaal gefrustreed te raken, dat je dit niet eens makkelijk afgaat? Hoer verbeter je je ademhaling?

Dit een nog meer ‘kleine’ opstakels die  je belemmeren om lekker te bewegen en je ding te doen, komen ook aan bod. Voel je ook vrij om jouw specifieke vragen in te brengen tijdens de les. Iedereen kan daar weer van leren en iets aan inzichten mee nemen.

Lees op de pagina ‘SoleYoga’ meer.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Wolk. Bookmark de permalink.