Transmissies

Full Body Energy Transmissions – cadeautjes van ‘Boven’!


Deze transmissies zijn energetische channelingen via mijn hele energieveld, zielsgebaren en hele lichaamsbewegingen. Zij gebeuren dus via het lichaam in lichte trance. Ik geef deze transmissies individueel en voor groepen. Je ontvangt na de transmissie een persoonlijke, specifiek op jouw afgestemde ‘samenvatting’ van de hele transmissie, een soort gecomprimeerde gebarenreeks met korte tekst erbij voor thuis om het effect te versterken en te verdiepen.
Stel je een soort radio-antenne voor die frequenties opvangt en uitzend. Ik vang in dit geval multidimensionele frequenties op vanuit het universele creatieveld om deze dan verder de ruimte in te projecteren.  En zoals een steen die in het water valt kringen trekt, zo golven de hoge lichtfrequenties jouw veld binnen en brengen het in versnelde trilling om jouw resonantie te verhogen.  Je kunt je als individu of groep open stellen voor een specifiek aspect, bv. heling van je veld en verankering van je zielsverbinding, de Goddess energie of het veld van de Nieuwe Aarde; deze intenties versterken het effect van de transmissie. Wat voor jou op dat moment nodig is om te ontvangen zal in je veld resoneren, blokkades in  beweging brengen en deze oplossen.

De effecten kort op een rij:
Energetische ‘clearing’ van je veld, opheffing van blokkades, vrijkomen van je levensenergiestroom, energetisch ‘charge’ zoals een accu die wordt opgeladen en versnelling van je spiritueel groeiproces tot eenheidsbewustzijn.

Mogelijke effecten
Je kunt energie op verschillende plaatsen in je lichaam gaan voelen of in je veld.  Je kunt een sterkere indaling van je ziel in je fysieke en energetische lichaam waarnemen, wat kan voelen als thuis komen. Dit kan diep ontroerend en helend zijn. Ook energetische blokkades kunnen in trilling komen om op te lossen. Zielsaspecten die ver van je verwijderd zijn geweest kunnen gaan integreren.

Beleef wat de goddelijke wereld  jou wil laten ontvangen. Laat je raken in je hart,
in je totale zijn, voor diepe heling, transformatie en bewustzijnsverruiming!
 
Meer info? klik hier

 Info afbeeldingen: www.willzero.com