Soulreading

Vraag jij je ook wel eens af …Afbeelding 8
Wat is de bedoeling van al mijn uitdagingen in mijn leven zoals binnen mijn relaties, geld, werk en gezondheid?
Wat is wezenlijk voor mijn verdere groei?
Wat is mijn zielsdoel hier op aarde?

Een Soulreading geeft jou antwoorden vanuit een ‘hoger’ of zielsperspectief.
Jouw ziel is een onvatbaar, maar toch voelbaar mysterie en herbergt de sleutel tot jouw vervulling. Het is de brug tot eenheidservaring. Mijn zielsconnectie stelt mij in staat om in samenspraak met jouw ziel de informatie die je nu nodig hebt om tot een Nieuw Tijds-Bewustzijn te groeien door te laten komen. Dit brengt diepe transformatie op gang en je spirituele groei komt in een stroom-versnelling.
Soulhealing
Vaak moet er eerst nog oude informatie uit je veld transformeren, voordat je in deze stroomversnelling kunt komen. Soulhealing brengt dan de nodige beweging in jou op gang om je voor de nog onverwerkte informatie te openen om deze nu te helen.

Dit proces van heling op zielsniveau kasoulhealingn je direct voelen in je lichaam en je energieveld. Soulhealing is onderdeel van een reading en ontvouwt zich op natuurlijke wijze.
Resoneert dit voor jou en voel je, dat er een diepe blokkade zit, waar je al lang mee zit en die maar niet oplost, laat dit niet langer je leven zwaar maken en maak een afspraak!

Het nu de tijd, JOUW Tijd voor een leven vol hartgrondig zielsgeluk!  

Resultaten
Je kunt als het ware ervaren, dat er een grote last van je weg is genomen met gevolg, dat jij een diepe, onverklaarbare opluchting, verruiming en diepe blijheid ervaart. Belemmerende gedragspatronen en een negatief zelfbeeld kunnen versneld transformeren. Je hart gaat open, energie gaat stromen en je zielscontact verdiept zich. Je leven zal zich op een soepele en overvloed aantrekkende manier ontvouwen. Alles wat je nodig hebt lijkt dan als vanzelf op je pad te komen en je inspiratie en creatiekracht gaan weer stromen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Full Body Energy Transmissions
Nieuwe Tijd Energieën vanuit het Universele Scheppingsveld specifiek op jou afgestemd!
Terwijl bij een soulreading veel boodschappen worden vertelt, ligt de nadruk in deze sessies op het ontvangen, zoals je een cadeau voor je verjaardag ontvangt. Deze sessies noem ik daarom ook vaak de ‘cadeautjes van boven’. Afbeelding 23

Ze blijken steeds meer een vreugdevolle mogelijkheid voor het universele creatieveld, de goddelijke bron van alle leven of hoe je dit al omvattende bewustzijn ook wilt noemen, om precies de helende frequenties aan te kunnen reiken die je op dat moment voor jouw heelwording nodig hebt.
> lees verder op pag. transmissies …