Over mij

kath bij Niek
Mijn naam is Katharina Amaya Brinckmeier. Ik ben van Duitse komaf en woon sinds 1987 in Nederland en sinds 1989 in Haarlem.

Als een rode draad door mijn leven is er altijd een diep verlangen geweest om tot de kern van het bestaan door te dringen en een passie voor dansen.

Via allerlei omwegen ontdekte ik de bewegingsleer en bewegingsanalyse van Rudolf von Laban en liet mij hierin in Nederland opleiden bij de enigsinds in kennermerland bekende bewegingstherapeute Mida Schutte. Na mijn mijn opleiding en persoonlijk leertraject, wat eindigde in 1994, voelde ik mij een ander mens. Door haar methode (ADIM) heb ik mij zonder het bewust toen van plan te zijn geweest kunnen bevrijden van jaren lange pijn aan mijn heup, knieën en voeten. Ik raakte toen zonder te beseffen in een diep transformatieproces, welke op veel meer niveaus had doorgewerkt dan alleen fysiek. Ik stond veel meer in mijn kracht en in balans en mijn energie stromde op een manier die mij nieuw was. Dit is nog steeds zo en mijn klachten zijn niet terug gekomen al heb ik nog steeds mijn fysieke belemmeringen, o.a. een wervelkolom beschadiging door een ongelukkige val ooit met 12 jaar van een paard.
Dit pad is het fundament geworden voor SoulSynergy Coaching en nog steeds een levendige inspiratiebron en drijfveer voor al mijn werk.

Ik heb veel mensen sindsdien mogen begeleiden en ontdekte gaanderwijs hoe leuk ik coachen en les geven/instrueren vond.
Dit bracht mij bij Effortless Coaching. Vanuit mijn eigen opleiding die ik in 2013 afrondde ontvouwde zich de mogelijkheid in de opleiding mee te werken. Sindsdien ben ik stafflid en Co-Trainer bij de Effortless Coaching opleiding (zie effortlesscoaching.nl).

Ik voel mij dankbaar en blij iedere keer weer anderen die zich bevlogen voelen hun medemens door coaching te willen helpen gedegen op te leiden voor dit mooie vak, eigenlijk een ´Way of Life´ die ik vol inspiratie doorgeef.

De opleidingen/trainingen die ik heb gevolgd omvatten:
Bewegingstherapie/ instructeur Bewegingsanalyse en  creatieve dans volgens Laban methode, activiteitenbegeleiding GGz, Practitioner voor Dolphin Energy Healing, Docent voor Eenheidsheling, gecertificeerde Hartcoherentiecoach en sinds 2012 Effortless coach. Tevens sinds januari 2013 verbonden als Co-trainer aan de opleiding tot Effortless coach (CRKBO en NOBCO geregistreed).

Ik heb mijn eigen coachingspraktijk aan huis en geef op aanvraag dansworkshops, lezingen rondom bewustzijnsontwikkeling en bezieling en sinds een aantal jaren bewegingslessen ´Mindful bewegen´ en ´Dansen van binnenuit´ binnen de GGZ/dagbesteding bij Arkin/Roads in Haarlem.

Ik ben hier voor jou
Ik wil je graag ondersteunen op jouw pad van transformatie om de transitie te kunnen maken van innerlijke stagnatie naar een vervuld en geeinspireerd leven vanuit Flow, zodat jij moeiteloos jouw levensdoelen kunt realiseren vol hartswarmte, bezielde inspiratie en sprankelende creativiteit.
Ik bied jou een warme en veilige sfeer, waarbinnen ik je met betrokkenheid, oordeelloosheid en bekrachtigend begeleid bij je transformatieproces.

Ik ben aangesloten bij het netwerk Bewust Haarlem en CRKBO geregistreed Docent.
CRKBO_Docentbewusthaarlem