Testimonials

Ik ben in juni 2012 bij Katharina gekomen voor een SoleYoga traject met als klacht een behoorlijke Halux Valgus (scheef staande grote teen) en pijnlijke voeten bij het lopen. Ik had ook steunzolen. Na een maand oefenen waren mijn klachten verminderd en na ruim twee maanden hoefde ik mijn steunzolen niet meer te gebruiken. Ik loop bovendien rechter op, wat beter staat en prettiger voelt. Ik ben dus blij dat ik gekomen ben.
Ellen Rijker, Cuijk


De nieuwe voetstand tijdens het SoulSynergy coachingstraject was eerst onwennig, maar ik merkte/ voelde meteen een meer ontspannen middenrif, als of het wilscentrum ontspande, ik kreeg een meer open houding. Open naar het leven, open naar mezelf. Ik voelde meer heelheid.

Katharina is een kanaal voor de goddelijke wereld die via haar ziel en lichaam (soulgestures) contact met mijn eigen zielewereld maakt. De boodschappen zijn trefzeker en resoneert in alle cellen.
Ingrid Groenen, levenstherapeut, healer, coach; www.schooloflife.nl
Haarlem


Lieve Katharina,

ik heb nog heerlijk nagenoten van je prachtige SoulSynergy sessie met mij. En geniet nog na. Ik vind het geweldig om met mijn voetjes te spelen en het is mij helemaal duidelijk dat ik echt mijn voetstand wil terug brengen naar natuurlijk.
Wat is er toch ooit met de mensheid gebeurd dat we zo uit onze aligment zijn gegaan?

Allebei de aspecten waren zo waardevol en hebben me geraakt. De een heel fysiek en de ander heel erg in mijn ziel. Mooi werk Katharina!
Ik heb meteen al iemand naar je doorverwezen!
Wilka Zelders, energetisch therapeute en kunstenares, www.shadeshifter.nl
Haarlem

Here my experience of the Soulreading & healing you gave me on the 10th of September 2012:
“First of all there was the comfort and trust which leaded to me feeling really relaxed and open for everything … During the reading there was no sense of space or time…
or the restriction of being somewhere… The physical form had no dimensions and was expanded into the moment. Slowly /slowly old experiences and memories started poping up… however with the sense of objectivity..and not by the sense of being overwelmed by it. 
My heart was serene and mind was peaceful…I  was able to sense Katharina as her soulmovements could be heard in space…s omeone cutting air…. with her hands… very elegant and powerful at the same time. The element of heat and release (through tears) manifested itself… It was really leaving behind something old but yet so familiar… without regrets … farewell my father… my ex husband… my life determined through choices at that time… I had been taking notes during the reading, it was so easy for me to be and also to write things down… with no sense of distraction… could switch easily from one to another like the observer and the object as one… no separation… Felt my hart growing towards a great love for my being..for my choices… for those left behind or gone from this life… a sense of gratitude for been able to be and enjoy all life’s generosity and learning… for those who helped me along the way and still helping me…
My face changed into that of a different light or perception… as it was shown later on a photo that Katharina took shortly after our reading… it was great to see the smiling soul… the laughing kid… unburdened and free… ” Thank you for your permission to put the foto on my site!

Thank you my friend for being part of this wonderful experience!
Anastasia Sourtzi, Nieuw Zealand
(Thank you for your permission to put the foto on my site!)


Al meerdere keren heb ik een Helende/Fysieke Reis mogen ervaren, iedere keer een heftige ervaring en
tegelijk zo diepgaand en opschonend. Had direct het gevoel de helft van mijn rugzak kwijt te zijn. Echter bleef er toch een zware last op mijn schouders hangen…maar wat was dat toch?
Mijn laatste Reis was een hele bijzondere, deze ging verder dan dit Leven, meerdere generaties en levens werden erin betrokken, daarom was de last zo zwaar. Toen dit duidelijk was konden we ermee aan de slag. Tranen kwamen los, ik werd geraakt en wist dat dit hetgene was dat ik zocht, dat voelde ik heel duidelijk. Het bracht direct een enorme opluchting en ruimte in mijn lichaam, het zware gevoel verdween uit mijn schouders en liep er een tinteling door heel mijn lichaam en voelde ik de energie stromen. Mijn lichaam voelde vol en kompleet aan, zo vertrouwd, zo passend. Het voelde alsof mijn Ziel was thuisgekomen en ik weer volledige in contact stond met me Zelf. Eindelijk me-zelf gevonden en thuis!
Reactie 2 dagen later:
Ik ben de hele dag nog een beetje wiebelig geweest, net alsof ik niet helemaal geaard was, maar een beetje los was van de aarde. S’avonds nog yoga en reinigings oefeningen gedaan, dacht dat het dubbel op zou zijn, maar ging helemaal prima. Voel me helemaal top, super ontspannen en ging het heel goed met de massages, gisteren 2 en vandaag ook 2. Best zwaar en sommige onverwachts en tussendoor, maar reageerde ik er heel gemakkelijk en in volle liefde op. Iedereen was blij en alles ging heel relaxt. Eigenlijk voelt alles zoals het zou moeten, meer op z’n plaats. Heb totaal geen angst, laat alles over me heen komen en alles loopt soepeltjes.  Vanmiddag na de 1e massage was ik best wel even moe en zei tegen mezelf, ga op de bank zitten en doe even je ogen dicht, je wordt wel op tijd wakker voor de volgende klant. Na 5/10 minuten werd ik wakker, volledig uitgerust en ging ik weer verder. Katharina, ik kan het niet uitleggen, maar ik denk zelfs dat als ik nu voor 100 mensen zou moeten spreken het me ook niet uitmaakt… En ik ben nog maar 2 dagen verder, ben benieuwd hoe het er over een tijdje uitziet.
Bianca van Zijderveld, Yoga docente en massagetherapeute, Zandvoort; www.aryurvedictouch.nl


Tijdens de presentatie van het Boek en Kaartdek van de Nieuwe Aarde Frequenties
(DNA – frequenties), gemaakt door Wilka Zelders en Hanneke Hoppenbrouwer, gaf Katharina Amaya een speciale sessie, een Full Body Energy Transmission, om de DNA- frequenties door middel van haar zielsdans –  energetische bewegingen vanuit haar ziel – door te geven.
Ik zat bijna op de laatste rij in het Plankenierstheater in Naarden, maar de energie was zelfs achter in de zaal heel sterk voelbaar! Eerst begon ik te huilen en daarna voelde ik heel duidelijk een aantal blokkades in mijn lichaam. Naarmate de dans voorderde lostte een deel van de blokkades gewoon op… Een vriendin die met mij mee was, had tijdens de dans niets gevoeld. Maar toen we na afloop in de foyer een drankje namen, vertelde ze dat er toch iets gebeurd moest zijn. Ze voelde namelijk helemaal opgefrist en helder!
Ik kan iedereen aanraden een keer te ervaren wat een Full Body Transmission met je doet. Zelfs als je niet tijdens de dans direct iets voelt, heeft het wel degelijk een effect! Zo’n ervaring is eigenlijk een groot cadeau aan jezelf.
Ilse van Aaken, Hoofddorp


Wat Katharina mij tijdens de Soulreading verteld heeft raakt mij heel diep. Heel treffend! … Het zaadje van Nu wordt gezaaid voor in de toekomst!
Gretha Tromp, Heerhugowaard


Na aanleiding van de ‘Goddess Energy Transmission’ tijdens de Feminine Intuition, Wellness, Health en Beauty beurs op 6 mei 2012 in Amsterdam, voelde ik duidelijk de verbinding tussen mijn innerlijke godin en mijn hart ontstaan. Mijn handen gingen stromen en ik kmon niets anders doen dan aanwijzingen in mijn Weten volgen en de energie mede-creëren. En ik vond de kracht voor mijn aardse wens op te komen en de Gedienstige wens niet langer meer als superieur te bezien. Namasté!
Bezoekster van de beurs


Resultaat van mijn SoulSynergy coachingstraject: Ik ben vanuit mijn hoofd meer in mijn hart gekomen en het uiten van emoties, mijn grenzen afbakenen en mijn intuïtie volgen gaat gemakkelijker. Als ik oefen met de ´nieuwe´ voetstand, voel ik veel meer geestelijke kracht en een ‘boost’ van zelfvertrouwen. Ik voel me meer gefocust, minder meegaand, maar wel doelgerichter.
Ik kan nu met mijn ziel contact leggen en ben op een andere manier hierdoor naar zaken gaan kijken, vanuit een andere visie. Dit was ik kwijt geraakt, maar nu heb ik weer grip op voorvallen of onverwachtse situaties. Door onze gesprekken, het contact maken met mijn ziel en het bereiken van een gezondere voetstand is er een versnelling en verduidelijking gekomen van wie ik ben en wat ik wil. Ik voel me steviger en ben mij duidelijker gaan profileren. Op de vraag wie ben ik, antwoord ik nu: Ik ben wie ik ben!
Robert-Jan, Zandvoort


Ik heb twee helende Full Body Energy Transmissies ontvangen. Tijdens de eerste healingervaring kreeg ik 2 fantastische Christus afbeeldingen te zien en voelde ik mij daarna totaal gevuld met Christusenergie. Voormij waren dit 2 cadeau’s van boven!
En dat vlak voor Kerstmis! Na deze healing ervaarde ik meer geluksgevoel, gevoel van verlichting, onvoorwaardelijke liefde, verbetering van mijn uitstraling, meer helderheid in mijn hoofd, meer energie, meer waardering voor mijzelf, meer stabiliteit, makkellijker kunnen loslaten, meer in het ”nu” kunnen zijn.
Na de daarop volgende healing, op verzoek van mijn ziel zelf, ervaarde ik eerst wat ‘nadelen’ (vergelijkbaar met het effect van homeopatischie) die uiteraard in de dagen daarna veranderden in voordelen. De nadelen waren eerst: pijn in mijn nek en schoulders, pijn in mijn onderrug, pijn in mijn onderbenen en ik werd melancholisch.
De hieruit resulterende voordelen waren: lichter gevoel in mijn schouders (last eraf), verlichtend gevoel in maag en darmen, meer humor en liefde voor mezelf, meer waardering  voor de schepping, heling van een relatie op zielsniveau.
Het maken van zielsverbinding is essentieel voor het weten waarom je hier bent en wat je de mensheid te bieden hebt. Je voelt je nooit meer eenzaam en als je dit met liefde en respect doet, wordt jij met je ziel een sterk koppel. Dit contact is zo zuiver en liefdevol; als je dit eenmaal gevoeld hebt, wil je niet meer zonder.
Henri Klis, Haarlem


Katharina wijst mij met haar warme, heldere meditaties en zielsboodschappen steeds weer de weg naar mijn eigen ziel. Vanuit die verbinding komt de stralende zon van liefde naar me toe en kan ik de stappen zetten die op dat moment nodig voor me zijn. Haar voetenwerk is daarbij een enorme ondersteuning. Katharina, Vanuit mijn hart dank ik je daarvoor.
Astrid Boersma, coach, healer en aurareader
Haarlem


Wiegen, van links naar rechts, van voren naar achter en andersom alsof er werd gezocht naar het centrale punt/lijn in mij; zacht en liefelijjk, zonder enige moeite vloeide de energie van mijn ziel in mij.
Caroline Mulder, wijkverpleegkundige
Haarlem


In de Soulreading en Soulhealing sessies voor de ziel bij Katharina gebeuren voor mij essentiële dingen. Door haar ondersteuning kom ik in contact met precies datgene wat op dat moment voor mij belangrijk is. Met wijsheid en zorgvuldigheid sluit ze aan bij mijn behoeftes. Het niveau van de informatie die door komt is hoog en accuraat, en op energetisch gebied vindt er diepe heling plaats. Ik ben dankbaar Katharina voor wat er met jouw hulp mogelijk is.
Pauline van Borrendam, haptotherapeute, www.haptotherapiehaarlem-noord.nl
Haarlem


Mijn naam is Linda en ik ben 37 jaar. Al mijn hele leven ben ik erg geïnteresseerd in het spirituele. Ik lees er dan ook heel veel over, maar had zelf weinig spirituele ervaringen. Zo’n anderhalf jaar geleden was ik op zoek naar een leuke cursus op spiritueel gebied. Dit had ik nog nooit gedaan. Hierdoor leerde ik Katharina kennen en wat zij doet. Het leek me heel interessant en ook het open karakter van de Zielsavonden sprak en spreekt me aan. Ik houd er namelijk niet zo van om elke week ergens heen te moeten.
Inmiddels heb ik al veel open avonden bij haar meegemaakt (meditatie, healing en Avond met je Ziel) en ook een aantal individuele sessies. Katharina heeft me geleerd hoe belangrijk het is om in het moment, in het Nu te zijn. Hierin blijf ik mezelf oefenen. Want wat is het moeilijk om je niet te laten afleiden door je mentale geruis, er zijn zó veel gedachten! Ook ben ik meer voor mezelf gaan staan, ik voel me sterker. Een leuke “bijwerking” is trouwens, sinds ik verder gegroeid ben, dat ik steeds meer dingen ga waarnemen tijdens healings. Een keer zag ik, met dichte ogen, gedurende ongeveer één seconde een roofvogel vliegen, ik denk een arendbuizerd. Toen ik goed wilde kijken, was het beeld weer weg. Ook voel ik sinds kort méér handen dan die van Katharina alleen. Bijvoorbeeld een hand die gedurende de healing op mijn hartchakra op mijn rug blijft. Of een hand op mijn hoofd, terwijl Katharina dan een paar meter achter me staat. Het voelt heel zacht en een beetje tintelend. Tijdens een healing zijn er ook engelen en gidsen met je aan het werk. Dit is wat ik steeds meer begin te voelen. Ik heb dit nooit eng gevonden, het voelt juist fijn, mooi en vertrouwd. Er is ook heel veel liefde van “boven”. Op de open avonden gaat het veel over het contact met je ziel of hogere zelf. Ik voel tintelingen op mijn hoofd als we daarmee bezig zijn. Dit is mijn ziel die ik dan voel.
M
ijn vorige therapeute kreeg al door dat ik weer moest gaan schrijven. Maar ik deed er niets mee. Katharina kreeg dit ook door tijdens een individuele sessie. Dat ik een schrijvers-ziel heb. Dat dit mijn “pad” is. Zij heeft me ertoe aangezet om het toch weer op te pakken en ik ben dit gaan doen. Als kind schreef ik al het liefst verhaaltjes en tekende er dan bij. Wat je als kind het liefste deed, schijnt vaak je “roeping” te zijn. Al járen deed ik er niets meer mee, maar nu begon ik schrijven weer leuk te vinden. Vaak ben ik achteraf best tevreden over mijn verhalen. Aan één zo’n verhaal, een kinder-sprookje, heb ik toen een kerst-draai gegeven en het ingestuurd naar de kerstverhalenwedstrijd van het Haarlems Weekblad. Ik heb er de eerste prijs mee gewonnen! Ook een ander verhaal, een verhaal over ’t Wed levert me veel complimenten op in mijn kennissenkring.
Katharina, bedankt voor alles wat je tot nu toe voor me hebt mogen betekenen en ik hoop nog lang bij je te blijven komen!
Linda, Haarlem