SoulYoga

SoulYoga gaat over de verbinding met je Hoger Bewustzijn, zo te zeggen  de Quantum-realiteit in jouw lichaam verankert. 

Het proces
Nadat we een fysiek-anatomische  basis voor betere doorstroming hebben gelegd door middel van het integreren van je energetische voetstand ( zie > SoleYoga),
Je kunt ervaren, dat je fysiek en energetisch echt een schakel tussen hemel en aarde, deel van het oneindige Quantum Veld bent. Daarnaast gaan wij onderzoeken, wat jij nodig hebt om een diepere verbinding met je ziel aan te kunnen gaan. Door je steeds dieper voor je ziel te openen, kan alles, wat in je leeft en jouw beweegt zoals jouw passie, inspiratie en creativiteit weer stromen. Persoonlijke onzekerheid transformeert geleidelijk naar authentieke macht gedragen door liefde en compassie. Je leven komt, gedragen door je zielsflow, weer in harmonie met je energieflow, gedachtenflow en gevoelsflow.
De mogelijkheid bestaat dat ‘strubbelingen’ van je ziel om dieper in je lichaam in te dalen veroorzaakt worden door energetische lagen van oude trauma’s uit andere levens. Dit kan zich in je leven van nu uiten in  telkens terugkerende, hardnekkige thema’s en problemen.
De oude informatie zit nog in je veld en wil eigenlijk nu dan eindelijk geheeld worden.
Ik noem heling van dit soort onverwerkte ziels-informatie die zich kunnen aandienen een Soulhealing.  Je zielscontact en de coaching die ik vanuit mijn eigen ziel hierbij, maken zulke diepere helingen mogelijk.
Een soulreading & healing maakt dan ook deel uit van dit traject.
Zie > Soulreading.

Mijn werkwijze

Ik coach je op intuitieve wijze in samenspraak met mijn ziel en gids. Sensitiviteit te ontwikkelen voor je lichaamsenergetische signalen is essentieel gezien deze verweven zijn met je ziel. Ik reik je intrumenten aan je zielsverbinding in je fysieke lichaam verder te integreren en te verdiepen. Hierbij ga je telkens naar binnen om je inner body, innerlijke bewegingen aandachtig waar te nemen, je energiestroom te voelen en je aspecten die destructief voor je zijn, op te sporen om te transformeren.

Nieuwsgierig geworden? klik hier