SoleYoga

Sole(Zool)Yoga –  voor een pijnvrij en stromend lichaam
Heb je doorgezakte voeten, gespannen spieren, pijn in je bewegingsapparaat, d.w.z. houdingsklachten?

Via deze zelfhulp-methode leer je hoe jij jezelf van houdingsklachten en slijtage te kunt bevrijden. Zelfs jarenlange pijnen in je voeten doordat deze doorgezakt zijn en de daaruit voortvloeiende houdingsklachten zoals, knie-, heup-, onderrug- en nekpijn tot en met klachten als slechte ademhaling, bekkeninstabiliteit en S.I. gewrichtsklachten verdwijnen binnen kortste tijd. Hulpmiddelen zoals steunzolen kunnen de prullebak in!

Kijk dit filmpje voor meer inspiratie, en je zal herkennen aan wie ik mijn inspiratie wat mijn voeten -bewustzijn en werk in deze te danken heb:
http://www.youtube.com/watch?v=7kqnxYH5bVs

Fysieke harmonie is essentieel, maar wordt vaak onderschat. Toch hangen alle processen in je lichaam samen met hoe jij je beweegt en hoe je op je voeten staat. Denk alleen al aan de enorm grote hoeveelheid zenuwuiteinden in je voeten!

Het SoulSynergy coaching traject start bij de fysieke en energetische uitlijning van je lichaam vanuit je voeten. Naast het feit dat houdingsklachten verdwijnen, werkt Sole Yoga als een stekker en stopcontact, je voelt je weer ‘ingeplugged’ in het grotere geheel.

Voetmassages zijn hierbij een wezenlijk onderdeel binnen het traject, maar je kunt ook lossen consulten afspreken. Zij stimuleren de afvoer van afvalstoffen en daarnaast vooral heling in je voeten op celniveau, want…  hoe diep sta je nou werkelijk en met je hele zielswezen gegrond in je voeten op aarde?  Herken je diep in jezelf het gevoel hier eigenlijk niet te willen zijn soms? Dit gegeven kom ik regelmatig tegen bij mijn clienten en daarom zijn deze voetmassages zo weldadig en helend. Probeer het eens uit!

Eindresultaten in het kort
Pijnvrij staan en lopen, meer vitaliteit, soeplesse, grotere ademcapaciteit, innerlijke stabiliteit en lichtheid van binnen, ruimer gevoel van binnen en toename van je authenticiteit met een krachtige uitstraling van ”Hier ben ik!”

Wat leer je concreet?
Je leert je oer-eigen en oorspronkelijke anatomisch correcte voetstand en een evenzo natuurlijke manier van lopen; dit is een weldaad voor je rug, je bekken en je gehele energieveld.  Je leert hoe je vanuit je ‘powerhouse’, je fysieke centrum (bij je navel) het meest efficient en soepel kunt bewegen. Ik reik je de basiskennis van je anatomie aan en praktische bewegings-’tools’. Spelenderwijs oefenen en toepasbaarheid in het dagelijks zijn voor mijn werkwijze kenmerkend. Ik bekrachtig en moedig je aan ook door lastige momenten heen te gaan, omdat je best wel jezelf tegen komt in dit proces, maar dat is wat je ook uiteindelijk wilt: Jezelf pijnvrij in je kracht en balans ervaren, authentiek, gratieus en licht van binnen. Hoe meer je hierin groeit, des te mooier wordt je houding en je uitstraling veranderd positief.

Heb je klachten, neem ze dan serieus als signaal om te veranderen!
Probeer
Sole Yoga als los traject:
Het aantal consulten hangt af van de ernst van de klachten. In het algemeen kan je met 6 consulten inclusief een voetmassage al heel wat verbetering boeken!

Specifieke Klachtenpreventie voor op de werkvloer en huishoudelijke karwietjes thuis, bv. over hoe til, buk je, ga je zitten en staan, werk je achter de PC, fiets je energie besparend, anatomisch verantwoord en efficient zonder te snel moe of duizelig te worden of blessures op te lopen. Laat me weten indien je hier behoefte aan hebt, dan kunnen we hier aandacht aan besteden binnen het traject.

SoleYoga voor Performing Arts
Sprekers en beofenaars van expressieve, uitvoerende beroepen zoals in de muziekwereld en kleinkunst hebben ook baat bij SoleYoga; met name als het gaat om lang te moeten staan, je stemvolume op natuurlijke wijze te vergroten en je ‘bodylanguage’ en stem- en lichaamsexpressie te verfijnen.

klik hier om naar de contactpagina te gaan.