Effortless Coaching

Herken je dit ?

Je ervaart stressklachten of bent burn-out geraakt en wilt ondersteuning bij je herstel.. ?
Je wilt je doelen en toekomstwensen verwezenlijken en hebt behoefte aan een sparringpartner.. ?
Je wilt af van je belmmerende overtuigingen, negatieve emotionele gedragspatronen die jou nog steeds belemmeren om weer vanuit je creatieve flow te kunnen leven .. ?

Prima, dit is ons vertrekpunt.

Ons eerste gesprek, een Ontdekkingssessie
Dit ongeveer anderhalf uur tot twee uur durende gesprek geeft je al veel inzichten over jouw gewenste levenssituatie en de brug die gelegd kan gaan worden om er te komen.
We nemen alle tijd samen om er even helemaal bij stil te staan hoe je leven er nu voorstaat, waar je naar toe wilt en wat je tegenhoudt jouw mooiste visie van jouzelf te leven.
Op basis van dit gesprek, stemmen wij samen al dan niet het coachingsprogramma af.

Ons samenwerkingsverband
Mijn visie zoals ik die vanuit de Co-active coaching methodiek inzet is, dat jij je een eigen creatief potentieel in je hebt en van daaruit alle antwoorden op de worstelingen in je leven die wilt oplossen in je draagt. In onze samenwerking help ik jou deze antwoorden, oplossingen, inzichten te vinden en van hieruit stappen te zetten richting jouw groeiwens.
Ik begeleid je hierbij in een periode van waar je nu bent, te komen naar waar je wilt zijn, dat kan drie maanden zijn, zes maanden of een jaar, net zo lang als jij van mijn diensten gebruik wilt maken, totdat je werkelijk je bestemming hebt bereikt.
Tussendoor ben ik er ook voor je en altijd benaderbaar voor extra support. Dat is onze gezamelijke afspraak.

Mijn commitment is het jou bij het realiseren van je doelen te helpen, of het nou het overwinnen van dieper liggende trauma´s gaat, je balans terug te vinden in je werk en prive leven, bij je keuzes, bij burn out en stress weer in een groeistaat te komen.

Hartcoherentie
Ieder gesprek starten we met de Respiroguide, een korte oefening geleide ademhaling om in een staat van hartcoherentie te komen.

De achtergrond van Effortless Coaching
Effortless Coaching is ontwikkeld door Gerard Meerstedt. Het boek van zijn hand ´Moeiteloos´ is de inspriatiebron van Effortless Coaching. Het boek en meer informatie over Effortless Coaching vind je op: https://sites.google.com/effortlesscoaching.nl/effortlesscoaching-nl/boeken?authuser=0

Effortless Coaching is Bodymind coaching met het krachtige Co-active Coachingmodel als uitgangsbasis, waar binnen wij met interventie methodieken gericht op de onderbewuste informatie zoals trauma´s, oude overtuigingen, onopgeloste emotionele conflicten een versnelling van transformatie teweeg kunnen brengen.

De inspiratiebronnen van Effortless Coaching
We leven in een nieuwe tijd met de uitnodiging om te denken naar een holistisch mensbeeld, een visie met de ´bodymind´ als uitgangspunt. De ontdekkingen binnen het onderzoek naar het phenomeen Quantum Fysica en de baanbrekende inzichten over neurobiologie en de werking van onze cellen in interactie met onze emoties, fysiologie en mentale denkprocessen liggen ten grondslag van Effortless Coaching en diens holistische benadering.

Waarom Effortless Coaching?
Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren. Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Een avontuur van groei, van vrijheid en het doen van dingen waarvoor je in dit leven bent. Wanneer dit is wat je werkelijk wenst, kunnen wij bijna altijd samen een regeling treffen waarin jij je dit coachingsprogramma kunt permitteren.

Effortless Coaching is gebaseerd op de vijf aandachtsgebieden in het leven:

  • je diepere ambities en wensen;
  • haalbare acties om je doelen te realiseren;
  • vaardigheden om je acties te kunnen uitvoeren;
  • afstemmen van omgevingsfactoren die mee of tegen werken;
  • beheersing van je psychologie en fysiologie, jouw Bodymind.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op voor het afspreken van een Ontdekkingssessie: klik hier