Healing

Healing betekent letterlijk ‘genezing’ of ‘heel worden’.┬áEnergetische healing is een holistische benadering die verder kijkt dan het fysieke, om de subtiele energiesystemen (meridianen, aura en chakra’s) te be├»nvloeden, omdat daar de oorzaak van de ziekte gevonden kan worden. Trauma, emotionele- en mentale stress, onwaarachtige overtuigingen, lichamelijke ongemakken, stress door de omgeving en overige blokkades die onze persoonlijke groei tegenhouden, kunnen opgeslagen worden in de energievelden van ons lichaam. Hierdoor ontstaat er een verstoring in onze capaciteit om werkelijk ons volledig potentieel te kunnen leven.
Energetische healing stimuleert het genezingsproces door energieblokkades op te laten lossen, de energie te herstellen en weer opnieuw in balans te brengen, zodat het lichaam in staat wordt gesteld om zijn zelfhelende vermogen te gaan gebruiken. Het kan ook helpen om bepaalde zaken aan het licht te brengen, voordat deze zich manifesteren in de vorm van pijn of storingen in het lichaam. Healing opent ons bewustzijn voor de gebieden waar we aan zouden kunnen werken om onszelf blijvend in balans te brengen en gezond, harmonieus & vitaal in het leven te kunnen staan.

In mijn praktijk kun jij terecht voor Eenheidsheling en Dolphin Energiehealing. Ook werk ik via Trance Healing aan het herstel en heling van je energieveld.