Tarieven

Nieuw!

Wil jij lekker in je vel zitten, maar heb je last van pijnlijke voeten, knieklachten, pijn in je heupen door o.a. slijtage, onderrugpijn en moeite met lopen of staan?
Wil je meer zicht op hoe je in je fysieke vel zit vanaf je voeten en wat er allemaal mogelijk is rondom het optimaliseren van je lichaamshouding?!
Wil jij jezelf kunnen bijsturen om klachtenvrij te kunnen bewegen met een zelf hulpmethode die je de handvaten leert hoe je van deze klachten af kunt komen ?!  

Kom dan voor een Body Alignment Scan aan van je gehele uitlijning. Dit is zonder kosten voor jou en geheel vrijblijvend!

Tarieven

Alle trajecten worden op maat gemaakt al naar gelang je situatie en behoefte.

Effortless Coaching en SoulSynergy Coaching:
Startpunt is een vrijblijvende Ontdekkungssessie. Een eventueel overeengekomen traject met face 2 face momenten van bv. om de week of eens per drie weken is gebaseerd op een 2 uurs tarief van 195 euro per sessie.
Tussentijds contact is mogelijk indien gewenst en in de prijs inbegrepen.

Overige trajecten:
Voor de overige trajecten met consulten van 1 uur geldt 92,50 euro per consult.

Verder…
Heb je een eigen praktijk is het waarschijnlijk mogelijk om de Btw af te trekken. Informeer hiervoor bij je boekhouder.
De kosten zijn incl. 21 % Btw.
Een traject via je werk? Hiervoor geldt een ander tarief.

Voel je vrij om te mailen of bellen voor meer info of het maken van een vrijblijvende Body Alignment Scan of een Ontdekkingssessie! Mijn Ontdekkingscadeau´s voor jou! 


Detailoverzicht Trajecten

Effortless Coaching
Traject van persoonlijke coaching voor fundamentele veranderingen op gang te zetten met persoonlijke support tussen de sessies door en coaching op afstand via skype, app, telefoon, indien gewenst. Aantal sessies in overleg, duur per sessie 2 uur.
lees meer

SoulSynergy Coaching 
Traject van persoonlijke coaching gericht op fysiek-emotionele en spirituele transformatie en uitlijning, waarbij jouw emotionele lagen ook benaderd worden om te helpen tranformeren. Alle drie ingangen van mijn werkwijze, LoveYoga, SoulYoga en SoleYoga zijn hierin geintegreerd. Aantal sessies in overleg, duur  per sessie 2 uur.
> lees meer…

SoleYoga
Fysieke coaching gericht op uitlijning bij fysieke klachten, disbalans, maar ook voor ´Podium Presence´ en voor sprekers. Ook hier geldt: we zijn een holistisch geheel, dus fysieke veranderingen werken altijd door op emotioneel, mentaal en energetisch niveau.
Aantal sessies in overleg. De duur bedraagd min. 45 min. –  max. 1 uur.
lees meer …

Love Yoga
Leer werken met je energie van je hart en je lichaamswijsheid om deze als kompas te kunnen gebruiken m.b.t. relaties. Zoals: communicatie binnen relaties, je eigen ruimte bewaken en grenzen aan kunnen geven en bewaken.
Aantal sessies in overleg, duur per sessie 1 uur.
Hartcoherentie maakt onderdeel uit van een deze sessies.
lees hier meer over Hartcoherentie.

Reading/Healing consulten
Soulreading                          duur per consult 1 uur
Eenheidsheling                    duur per consult 1 uur (Reeks van 10 sessies)
Dolphin Energy Healing    duur per consult 1 uur (Reeks van 3 sessies)
> lees meer…


Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Adres:
Talmastraat 15, 2021 CL Haarlem
(op 10 minuten loopafstand van station)
Tel. 06 46235193