Effortless Coaching

Herken je dit ?

Je ervaart stressklachten of bent burn-out geraakt en wilt ondersteuning bij je herstel.. ?
Je wilt je doelen en toekomstwensen verwezenlijken en hebt behoefte aan een sparringpartner.. ?
Je wilt jezelf onderzoeken op onderbewust niveau om je emotionele gedragspatronen die jou nog steeds belemmeren om helemaal vanuit je creatieve flow te leven te kunnen overwinnen.. ?

Prima, dit is ons vertrekpunt.

Mijn werkwijze
Ik ga ervan uit, dat jij een eigen creatief potentieel in je hebt en van daaruit alle  antwoorden op de worstelingen in je leven die wilt oplossen in je draagt.
Ik ben er voor jou in je coachingstraject om je te helpen jouw eigen antwoorden te vinden, stappen vanuit jouw authentieke drijfveren te helpen zetten en je in je proces te begeleiden om ook je diepste levensangsten, vaak voortkomend uit trauma´s, te helpen oplossen indien je hier aan toe bent en dit wilt.

We werken samen toe naar een staat van moeiteloosheid, waarbij ik jou ook handvaten aanreik die je helpen om met jouw gegroeide zelfreflectie betere communicatie en verbinding met je omgeving te ervaren en met name bij stress klachten deze op lange termijn zelfsturend te leren beheersen.

Opbouw van het traject 
Een persoonlijk Effortless Coaching traject kan drie of ses maanden duren of langer. Ik loop langs de zijlijn met je mee en ben naast de face to face momenten ook tussen de sessies voor jou beschikbaar, bv. via whatsapp, telefoon, sms of Skype.

Effortless Coaching is gebaseerd op de vijf aandachtsgebieden in het leven:

  • je diepere ambities en wensen;
  • haalbare acties om je doelen te realiseren;
  • vaardigheden om je acties te kunnen uitvoeren;
  • afstemmen van omgevingsfactoren die mee of tegen werken;
  • beheersing van je psychologie en fysiologie, jouw Bodymind.

Wat is Effortless Coaching?
Effortless Coaching is ontwikkeld door Gerard Meerstedt. Het boek van zijn hand ´Moeiteloos´ is de inspriatiebron van Effortless Coaching. Het boek en meer informatie over Effortless Coaching vind je op: https://sites.google.com/effortlesscoaching.nl/effortlesscoaching-nl/boeken?authuser=0

Effortless Coaching is Bodymind coaching met het krachtige Co-active Coachingmodel als uitgangsbasis. Krachtige interventie methodieken gericht op de onderbewuste informatie zoals trauma´s, oude overtuigingen, onopgeloste conflicten, kunnen daarnaast binnen de coaching een versnelling van transformatie teweeg brengen.
Er bestaat de mogelijkheid om binnen het coachingstraject bij behoefte te werken met PMA (Progressive Mental Alignment, De Helende Reis van Brandon Bays, The Work Van Byron Katie, Hartcoherentie.
Samen met de Co-active Coachingsmethodiek is dit een krachtig geheel.

De inspiratiebronnen van Effortless Coaching
We leven in een nieuwe tijd met de uitnodiging om te denken naar een holistisch mensbeeld, een visie met de ´bodymind´ als uitgangspunt. De ontdekkingen binnen het onderzoek naar het phenomeen Quantum Fysica en de baanbrekende inzichten over neurobiologie en de werking van onze cellen in interactie met onze emoties, fysiologie en mentale denkprocessen liggen ten grondslag van Effortless Coaching en diens holistische benadering.

Waar sta je nu, waar wil je naartoe?  Onderzoek het in een gratis en vrijblijvende Ontdekkingssessie, mijn cadeau aan jou!
In deze  ontdekkingssessie krijg je alle ruimte om er even helemaal bij stil te staan hoe je leven er nu voorstaat, waar je naar toe wilt en wat je tegenhoudt jouw mooiste visie van jouzelf te leven. Het leren voelen en gebruik kunnen maken van je fysiologie als kompas voor op jouw weg naar meer flow in je leven is kenmerkend voor dit gesprek. Je ontdekt hoe je op je jouw eigen gevoel kunt vertrouwen,  je verlangens serieus te nemen en de motivatie voor verandering te voelen en ervoor te gaan.
Als jij een klik voelt met elkaar en jij mijn begeleiding graag wilt op weg naar wat jij wilt bereiken stemmen wij samen jouw coachingstraject af.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op voor het afspreken van een ontdekkingssessie: klik hier