Effortless Coaching

Personal coaching to effortlessly create profound change !

Je loopt telkens tegen dezelfde blokkades? Je wilt er nu echt van af en helemaal voor jouw groei gaan ? Prima, dit is ons vertrekpunt.

Ik begeleid je een periode van waar je nu bent, te komen naar waar je wilt zijn, dat kan drie maanden zijn, of een jaar, net zo lang als jij van mijn diensten gebruik wilt maken, totdat je werkelijk je bestemming hebt bereikt. Effortless Coaching is gebaseerd op de vijf aandachtsgebieden in het leven:

  • concretiseren van je diepere ambities en wensen;
  • haalbare acties om je doelen te realiseren;
  • vaardigheden om je acties te kunnen uitvoeren;
  • afstemmen van omgevingsfactoren die mee of tegen werken;
  • beheersing van je psychologie en fysiologie.

Jij bepaalt de agenda en daarbij reik ik je mijn expertise als coach aan om je hierbij te ondersteunen bij jouw transformatie naar Meer Vrijheid te zijn wie je werkelijk bent, je leven te leiden vanuit moeiteloosheid, waarbij je je laat leiden door je hartsverlangen als je inspiratiebron ipv. verplichtingen die je jezelf hebt opgelegd, of dat je vind dat het zo hoort, dat het alsmaar niet goed genoeg, dus diepere angsten, waardoor je het niet doet, en het zo vaak overheersende ‘moeten’ daarbij.

In een staat van moeiteloosheid kan je inspiratie stromen en kom je bij je werkelijke hartsverlangen welke jouw de bevlogenheid kan geven om je inspiratie te blijven volgen ook als het even tegen zit in je leven. Dit voelt heel anders dan leven en streven naar een doel vanuit innerlijke kracht-inspanning of vanuit een rationeel opgesteld doel en toekomstplan.

Als Personal coach ben ik niet alleen tijdens de sessie bij je betrokken, maar ben ik ook voor al je hulpvragen buiten de sessie om beschikbaar.

Deze sessies krijgen een extra dimensie door mijn mogelijkheid om je ook vanuit zielsperspectief  aan te kunnen voelen en belangrijke inzichten vanuit dat niveau voor je aan te kunnen aanreiken. Dit kan je in het bijzondere bekrachtigen bij je transformatieproces naar jouw levensvervulling.

Wat is Effortless Coaching?
Effortless Coaching is ontwikkeld door Gerard Meerstedt (effortlesscoaching.nl). Krachtige interventie methodieken die tot op celnieveau doorwerken zoals PMA (Progressive Mental Alignment, De Helende Reis van Brandon Bays, The Work Van Byron Katie, Hartcoherentie en het bewustzijn vanuit zij  in het NU en diepe, vaak onbewuste lagen tot diepe transformatie kunnen aanzetten,  vormen samen met de Co-active Coachingsmethodiek een krachtig geheel. Dit alles is ingebed in het nieuwe denken, het nieuwe mensbeeld,  voortkomend uit ontdekkingen binnen het onderzoek van de Quantum Fysica en recente inzichten over neurobiologie en de werking van onze cellen.

Wil je in de stroom komen met je inspiratie vanuit je eigen bron en vanuit harmonie met jezelf en je omgeving moeiteloos je doelen verwezenlijken? Een Effortless coaching traject kan dan wellicht jouw weg zijn.

Onderzoek het in een gratis en vrijblijvende Inventarisatie sessie!

Ons eerste gesprek is een inventarisatie gesprek op basis van een Pain- en Pleasure inventarisatie. Dit gesprek geeft je al veel inzichten over jouw gewenste levenssituatie en de mogelijkheden om er te komen. Waar sta je nu en waar wil je over bv. een half jaar zijn?
In deze inventarisatie sessie krijg je alle ruimte om er even helemaal bij stil te staan bij hoe je leven nu is en hoe je jouw leven wilt veranderen, wat je doelen en verander-wensen zijn.  Niet alleen erover praten, maar dit ook lichamelijk vanuit je fysiologie te voelen, is kenmerkend voor dit gesprek. het helpt je jouw eigen gevoel te vertrouwen,  je verlangens serieus te nemen en de motivatie voor verandering te voelen.
Op basis van dit gesprek, stemmen wij samen al dan niet het coachingsprogramma af.

Wij zien elkaar misschien wekelijks of eens in de twee, drie weken, maar tussendoor ben ik ook voor je beschikbaar indien je extra coaching wenst, bv. even per telefoon, sms of Skype. Afhankelijk van de frequentie bedraagt jouw investering in jezelf vanaf € 0,= tot € 920,= per maand, inclusief BTW.
Het Effortless Coaching proces levert je grote waarde, laat je slagen in dingen die je al zo lang hebt gewild maar nooit hebt kunnen realiseren. Het is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven. Een avontuur van groei, van vrijheid en het doen van dingen waarvoor je in dit leven bent. Wanneer je dit wenst zal kunnen we een regeling treffen waarin jij je het coachingsprogramma kunt permitteren.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact met mij op voor het afspreken van een Inventarisatiegesprek: klik hier